Benvingut a es Restaurant Costa Brava
L’any 1961, en Ramon i na Quimeta obren un petit restaurant a Sa Riera, llavors una cala on només hi havia unes quantes casetes de pescadors. Sa parella cercava una vida més tranquil·la i oferia, ja en aquells temps, una veritable cuina empordanesa. Plats de tota sa vida, cuinats amb tècniques casolanes i, sobretot, fets amb molt d’amor.
En aquells temps, es turisme no era ni de bon tros es fenòmen que ara coneixem i es Restaurant Costa Brava era freqüentat sobretot pes veïns de Begur i voltants i visitants barcelonins.
Del matrimoni van néixer tes germans, en Yuppi, la Neus i en Quimet que amb el temps es feren càrrec des Restaurant, tot mantenint s’esperit empordanès i casolà. Sobre aquestes bases en Quimet començà una lluita permanent per assolir s’excel·lència culinària, sense oblidar ses arrels: producte fresc i d’alta qualitat, respecte a ses tradicions de la comarca i, també, recuperació d’antigues el·laboracions, com ara s’arrós a la catalana, plat tant deliciós com poc conegut.
Sa nostra cuina de proximitat
Gairebé 60 anys després, aquí seguim. Amb sa qualitat i s’autenticitat com principis I amb un esperit de servei que es tradueix en un tracte exquisit i molt professional.
Però allò que ens distingeix de veritat és sa nostra fidelitat a n´es quilòmetre zero. Cada dia comprem es nostre peix a sa llotja de Palamós i sa carn a proveïdors gironins. I Sempre que és possible triem ingredients de casa nostra. Així és com, encara avui, podem oferir-te una experiència gastronòmica empordanesa evolucionada. Amb fermes arrels a sa tradició i també el bo i millor de sa cuina des segle XXI. Un restaurant per a qualsevol moment del dia, des d´es dematí fins a sa darrera copa de la nit.
Sa nostra casa és casa teva. T’esperem.